Expositie

Lân en Tiid

- Land en Tijd -

Het cyclische van de natuur in verf en fotocollages

Een expositie van schilderijen over het thema Vruchtbare Aarde door Doet Boersma en fotocollages van Janna van der Meer over Vee, Land en Verbinding.

De schilderijen van Doet Boersma en de fotocollages van Janna van der Meer in de tentoonstelling Land en Tijd gaan over de vaak zo vanzelfsprekende basis van ons leven en de relatie tussen planten, dieren en de grond.

Vergankelijkheid is een belangrijk element. Daarnaast is het vaak niet duidelijk, waar het oude ophoudt en iets nieuws begint.

De kunstwerken roepen een gevoel op, dat doet denken aan een andere, sterkere kracht. Eentje die dit alles met elkaar verbindt.

Lees meer over de tentoonstelling

Lân en Tiid

Opgenomen n.a.v. de expositie in Het Fotolokaal (Tjerkwerd) juli-augustus 2020

Je ziet de samenhang die de natuur van zichzelf heeft en die wij soms verloren zijn. Wij zien alles als losse objecten, als losse dingen in plaats van bezielde materie die uit dezelfde bron komt. Janna van der Meer laat ons die schoonheid van verschillende facetten in één beeld zien.

keal te wetter.jpg

 

Heeft u interesse in een van de werken of wilt u Janna haar werken ook graag exposeren? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.  

Contact

Uw bericht is verzonden!

  • blogger
  • twitter
  • instagram
  • linkedin
  • generic-social-link